İSTANBUL BAĞCILAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının Açılış töreni ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa YILMAZ, Belediye Başkanı Sayın Lokman ÇAĞIRICI ve İlçe Emniyet Müdürü Sayın Erden BURSALI, Bağcılar Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ferda AKSAK, Belediye Başkan Yardımcıları, Okul Müdürleri, Muhtarlar ve  İlçe protokolü katıldı. 

Öğrenci ve velilerimizin uzun ve güzel bir tatil döneminden sonra yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşadıkları tören Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri Mehter Takımının gösterisi ile başladı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşununun ardından, Okul Müdürü Serkan EKMEN açılış konuşmasını yaptılar. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa YILMAZ ve Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman ÇAĞIRICI’nın konuşmalarının ardından, öğrencilerimiz şiirler okudular.

İlçe Protokolünün ilk zili çalmasıyla devam eden törende öğrencilerimize, devletimizin sağladığı ücretsiz ders kitapları ve Bağcılar Belediyesi tarafından sağlanan kırtasiye malzemeleri ve okul çantaları dağıtıldı. Çok sıcak bir ortamda öğrencilerle sohbet eden davetliler okulun Etkinlik Odasının ve Akıl Oyunları Sınıfının açılışını yaptılar. Bağcılar Belediyesi tarafından kurulan oyun alanlarında palyaçolar eşliğinde öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.


Yavuz Selim Mahallesi 1000. Sokak No 14 Bağcılar Hükümet Konağı Bağcılar/İSTANBUL - (212) 474 30 37 (212) 474 30 77

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.